Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Čo by ste mali vedieť o čistení komína?Kinekus
Čo by ste mali vedieť o čistení komína?
Viete, že medzi hlavné príčiny požiarov rodinných domov patrí porucha, opotrebenie vykurovacieho telesa, porušenie komína alebo nesprávne pripojenie spotrebičov ku komínu? Podľa odborníkov riziko požiaru veľmi stúpa už pri 3 mm hrubom nánose sadzí na vnútornej stene komína. Ak začnú sadze v komíne horieť, vzniká teplota vyššia ako 1000 °C! Prevenciou pred vznikom požiaru z tejto príčiny je pravidelná kontrola a čistenie komína.
Ako bojovať proti nadmernej vlhkosti v domácnosti ?Kinekus
Ako bojovať proti nadmernej vlhkosti v domácnosti ?
Všeobecne
S nadmernou vlhkosťou sa v byte stretávame často a na mnohých miestach. Vzniká samotným pobytom človeka v miestnosti a zvyšuje sa rôznymi aktivitami, ako sú varenie, sprchovanie, sušenie prádla atď. Zvyšujú ju aj izbové rastliny a akváriá. S vlhkosťou sa dá ale bojovať. V našom článku sa dozviete ako na to.
Rebríky - pomocníci do výšokKinekus
Rebríky - pomocníci do výšok
Rebrík je náradie ktoré využívame pri mnohých činnostiach. Pomáha i zachraňuje, preto je dôležité pri jeho výbere venovať pozornosť viacerým parametrom, ovplyvňujúcich vhodnosť využitia vybraného modelu.
Odhlasovanie zo stránkyKinekus
Odhlasovanie zo stránky
Z bezpečnostného hľadiska je na stránke aktivovaný prvok, ktorý po dlhšom čase nečinnosti odhlási účet a tým "prepne" web do Maloobchodnej časti. Ako tento prvok deaktivovať sa dozviete v texte.
Ako na stavbu plota?Kinekus
Ako na stavbu plota?
Výstavba oplotenia z ohradového pletiva patrí medzi najčastejšie a z ekonomického hľadiska medzi najprijateľnejšie alternatívy. Ako si taký plot postaviť svojpomocne?
3 rady pre tepelnú pohoduKinekus
3 rady pre tepelnú pohodu
Správnym vykurovaním sa dá veľa ušetriť. Naopak, chyby vo vykurovaní môžu náš účet nepríjemne zaťažiť, ba čo viac, v niektorých prípadoch môžu aj poškodiť zdravie. Základom správneho, zdravého a ekonomicky prijateľného vykurovania je neprekurovať obytné priestory.Vzduch v prekúrených miestnostiach býva suchý, pričom vysušuje sliznice, sťažuje dýchanie a osobám s chorobami dýchacích ciest spôsobuje problémy. Koľko stupňov teda potrebujeme?
Fólia na potravinyKinekus
Fólia na potraviny
Každý z nás potrebuje občas v kuchyni niečo zabaliť. Čo tak použiť skvelú priehľadnú potravinovú fóliu s praktickým rezačom?
Tlakové hrnceKinekus
Tlakové hrnce
Všeobecne
Aké sú výhody tlakového hrnca? Je varenie v ňom bezpečné? Aj toto sú otázky, s ktorými sa stretávajú naši predavači. Skúsime na ne odpovedať.
Kinekus ŽilinaKinekus
Kinekus Žilina
Všeobecne
Pozrite si malú ukážku našej predajne v Žiline.
Akumulátorová metla TwisterKinekus
Akumulátorová metla Twister
Všeobecne
Skúste upratovať jednoduchšie. S akumulátorovou metlou Twister nepotrebujete žiadne káble, preto bude zametanie odteraz príjemné a zábavné, navyše - prácu s ňou zvládnu aj deti!
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY