Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Set na brúsenie reťazí

Všeobecne

Potrebujete efektívne a spoľahlivé riešenie pre brúsenie reťaze na svojej píle? Predstavujeme vám kompletný set na brúsenie reťazí - ideálny nástroj pre rýchle a profesionálne ostrenie vašich pílových reťazí aj na miestach bez elektrického pripojenia.

S kompletným setom na brúsenie reťazí získate všetko potrebné náradie, ktoré potrebujete pre dokonalé ostrenie pílových reťazí. Vďaka jednoduchému, ale efektívnemu dizajnu je táto sada vhodná pre profesionálnych používateľov aj domácich majstrov.

Výhody tohto setu v skratke:

  • Všestrannosť: sada obsahuje 3 okrúhle pilníky v rôznych veľkostiach (priemery 4 mm, 4,8 mm, 5,5 mm) a 1 plochý pilník (šírka 15 mm), čo umožňuje brúsenie takmer všetkých typov pílových reťazí.
  • Presnosť nastavenia: Obmedzovač hĺbky s držiakom pilníka a šablóna umožňujú presné nastavenie hĺbky brúsenia, čím sa zabezpečuje optimálne ostrenie vašej reťaze.
  • Jednoduché použitie: Tento set ľahko použiteľný aj pre začiatočníkov. Automatické udržiavanie hĺbky ostrenia a presné nastavenie uhla zaručujú optimálne výsledky pri každom brúsení.
  • Praktický obal: Všetky súčasti sú uložené v praktickom a kompaktnom obale, čo umožňuje jednoduché prenášanie a uchovávanie.

Vyskúšajte jednoduché a efektívne brúsenie reťazí s naším setom na brúsenie reťazí. Už nikdy nebudete musieť tráviť dlhý čas brúsením s neistým výsledkom.. Objednajte si tento set ešte dnes a získajte nástroj, ktorý vám ušetrí čas a zabezpečí optimálny výkon vašej motorovej píly!

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY